Споживачі не підключають свої інтелектуальні пристрої до Інтернету, і це є проблемою для виробників побутової техніки

Надійна вбудована побутова техніка: електричні та газові духові шафи, електричні, індукційні, газові та комбіновані варильні поверхні, кухонні витяжки всіх типів, мікрохвильові печі, посудомийні машини, холодильники...

 Київ - дошка оголошень, купівля та продаж, подати оголошення безкоштовно, послуги, пошук роботи, нерухомість, товари, автомобілі, ювелірні вироби, prom ua, olx ua . ADS-PIAR🇺🇦

https://t.me/adspiarkyiv

 

Розумні будинки є такими ж розумними, як техніка, яка їх займає. Незалежно від того, що це розумний динамік, холодильник чи відкриття гаражних дверей, кожен пристрій покладається на міцне з'єднання з Інтернетом чи хмарою.

Однак, як повідомляється, деякі споживачі вирішують взагалі не підключати свої пристрої з підтримкою Інтернету.

Згідно з останньою статтею The Wall Street Journal, загадка проростає для виробників приладів з розумним будинком. Клієнти використовують прилади з підтримкою в Інтернеті, не підключаючи їх до Інтернету, розчаровуючи виробників, які, можливо, захочуть використовувати дані, зібрані від користувачів, і як спосіб потенційно збільшити додатковий дохід через такі речі, як заміни деталей та підписки.

Розумні прилади можуть допомогти виробникам, як LG, Samsung та Whirlpool, "перетворити свій бізнес" з переважно одноразових взаємодій на більш довгострокові відносини з клієнтами через підписки та взаємодію з продуктами з підтримкою Інтернету за WSJ.

«Розумні прилади завжди були на кінці прийняття, з моменту створення розумного дому. Більшість інших пристроїв з розумним домом зробили добре, оскільки їхні цінності зосереджуються на їх розвагах, безпеку та безпеку в домашніх умовах, або зменшують споживання енергії домогосподарств або зменшують витрати на домогосподарства »,-Адам Райт, менеджер з досліджень для програми Smart-Home та офісних пристроїв IDC IDC , розповів Tech Brew. "Ринок приладів продовжує все ще намагатися передати додаткову вартість споживача з цього підключення, що додається до пристрою."

LG сказав WSJ, що "менше половини розумних приладів, які він продавав, залишається на зв’язку", в той час як Whirlpool Corp. сказав WSJ, що "більше половини його розумних приладів залишаються на зв’язку". За даними WSJ, приголомшливі 80% -90% приладів, що продаються LG, мають розумні функції.
Будьте в курсі технологій

Безпілотники, автоматизація, AI та багато іншого. Технології, які формуватимуть майбутнє бізнесу, все в одному бюлетені.

Шелдон Лам, старший менеджер Home Connect у Bosch, розповів Tech Brew в електронному листі, що заохочення людей до прийняття пов'язаних приладів до своїх будинків починається з "навчання їх щодо того, як технологія може безперешкодно інтегруватися з іншими розумними пристроями, якими вони вже користуються щодня. ”

Райт сказав, що "додана підключення непропорційно вигоди", і постачальникам може знадобитися зробити більше, щоб навчити свою споживчу базу.

"У магазині, коли хтось переглядає чи шукає прилад, я думаю, що їм потрібно зробити більше, щоб забезпечити більше маркетингу та освіти та усвідомлення того, що таке Wi-Fi і що це може зробити для вас. Я також думаю, що постачальникам потрібно зробити кращу роботу, займаючись клієнтом, після того, як клієнт придбав цю машину », - сказав Райт.

GE Appliances пропонує понад 650 підключених приладів та аксесуарів, заявила Tech Welch, старший менеджер з питань бренду та товарних комунікацій в GE Appliances, в електронному листі.

Welch сказав нам, що GE Appliances працює над тим, щоб залучати клієнтів до підключення їх продукції, яка включає оновлення "в ефірі", тому функції "не обмежуються" до того, що було на приладі, коли його придбали.

Подібно до стандарту інтероперабельності смарт-дому, Альянс «Альянс підключення дому» випустив специфікацію інтерфейсу HCA 1.0 у січні, спрямований на встановлення стандарту для сумісності хмара до хмарного хмари та зв'язку між приладами тривалого життя, системами HVAC та TVS , незалежно від виробника, який може заохотити клієнтів інтегрувати розумні прилади з рештою їх розумних будинків.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

"Чи є новий ринок у продажу вживаних приладів та електронних гаджетів?"

Прибуток сектору домашнього приладу Китаю на 19,9% у 2022 році

Мідний кравець мідний діапазон Гудея настінне кріплення, 4-швидкість вентилятор витяжки, вентиляційний отвір з нержавіючої сталі, світлодіодне світло, безпечні для посудомийної машини, 36-дюймові в ширину