Хауслан | Шеф-шеф-діапазон витяжки R100 30 "вбудована/вбудована плита

 

Надійна вбудована побутова техніка: електричні та газові духові шафи, електричні, індукційні, газові та комбіновані варильні поверхні, кухонні витяжки всіх типів, мікрохвильові печі, посудомийні машини, холодильники...

 Київ - дошка оголошень, купівля та продаж, подати оголошення безкоштовно, послуги, пошук роботи, нерухомість, товари, автомобілі, ювелірні вироби, prom ua, olx ua . ADS-PIAR🇺🇦

https://t.me/adspiarkyiv

 Опис продукту
HAUSLANE In-R100SS-30 Вбудований діапазон витяжки

Якщо термін "витяжка діапазону" змушує вас думати про великі, незграбні прилади, подумайте ще раз. Наш хід in-r100 good забезпечує найвищу якість виступу, не жертвуючи стилем. Вбудована конструкція зникає на задньому плані для спрощеного вигляду. Якщо ви шукаєте капюшон шафи, щоб відповідати будь -якому стилю кухні під час виконання роботи, ви знайшли її.
Мінімалістичний дизайн R100
Мінімалістичний дизайн

Цей 30-дюймовий робочий коник з витяжки дальності не забирає вигляд вашої кухні. За допомогою вбудованого дизайну ви навіть не дізнаєтесь, що він там- поки ви не ввімкнете його і не спостерігаєте, як він швидко висмоктує випари, дим та запахи.

     Вбудований дизайн

R100_ Highly Metailization
Високо налаштовується

Яскраві світлодіодні світильники з базовою енергією Gu10 без шкоди на світлі. На відміну від інших витяжок діапазону, вам не потрібно вимагати нових лампочок у виробника. Лампочки GU10 можна знайти в будь -якому місцевому магазині обладнання, тому ви можете змінити світлий колір для узгодження з кухнею.

     Змінні світлодіодні світильники GU10

R100_heavy Duty Cooking
Важка кулінарія

Ви любите вивчати нові методи та потребують приладів, які можуть не відставати. Цей капот тут є для всіх ваших важких потреб приготування їжі, таких як кип'ятіння, пари, браконьєрство, тушкування, смаження, сита та пасеруство.

     Готуйте з упевненістю

Підкабінет шафи витяжні вентиляційні отвори вентилятори вентилятори


Кухонна витяжка сучасна витяжка вентиляторів, енергозберігаюча лампа


r100 шеф -кухар Кітха Хауслане Тацумакі кухонна вентиляційна кулінарна запах Аспірація Аспіратор Вентиляція
Передові технології

Що стосується витяжок діапазону, то все стосується сили всмоктування. У Хауслані ми розробляємо свої потужні двигуни з передовими технологіями та патентами. Як результат, наші витяжки дальності забезпечують високе всмоктування CFM, і вони задовольнять будь -які потреби в приготуванні їжі. Ніколи більше не потрібно думати про наступну стейк -страву!

Енергозберігаючі світлодіодні світильники

Побачте свою приготування їжі та піч, не витрачаючи енергії. Красиво яскраві світлодіодні світильники висвітлюють ваші кухонні прилади, створюючи спокійну затишну атмосферу.

Служби-безпечні перегородки

Полегшіть своє життя сьогодні за допомогою наших перегородкових фільтрів для посудомийної машини! Киньте їх у свою посудомийну машину і поверніться пізніше. На відміну від інших, наші перегородки включають професійні дизайни приготування їжі з глибокими канавками для збирання кулінарної жиру. Більше немає жиру!

Дизайн витяжки без каналів, капюшон без вентиляторів, вбудований витяжок, вентилятор без каналів


Карциногени безкоштовна кухня


Хауслан
Варіант конвертованого вентиляції

Це ідеальна витяжка для будь -якої кухні без вентиляційної системи. Легко конвертуйте цей витяжку для вашої кухні за допомогою пари висококонцентрованих фільтрів з вугілля (продається окремо). Наші фільтри з деревного вугілля ефективні для фільтрації жиру та запаху від кулінарних випарів.

Карциногени безкоштовна кухня

Дослідження показують, що пари приготування містять канцерогени, які були давно підозрюваним для раку легенів. Оновіть свою кухню сьогодні за допомогою потужної вентиляційної системи Hauslane, щоб уберегти ваш коханий від приготування паху.

Довірений та надійний

У Хауслані все, що ми робимо, надихнеться нашою любов’ю до приготування їжі. Ми віримо, що приготування їжі об'єднує людей. Ми маємо багаторічні знання з пропонування професійних послуг та створення високоякісних продуктів, і ми прагнемо застосовувати найбільш інноваційну технологію до всіх наших дизайнів, додаючи сучасний стиль до чудових продуктів, що допомагають зробити ваш будинок будинком.
Розмір 30 "
Вбудований / заглиблений стиль
Кулінарський стиль Важка робота
Рівень шуму 1,5 до 3 синів
Температура світлого кольору. Теплий / 2700 Кельвін
Світлодіодна лампочка 3w (основа Gu10)
Верхня вентиляція 6 "кругло
Конвертований так. Фільтри деревного вугілля, які потрібно придбати окремо.
Розміри (WXDXH) 29-1/2 "x 11-1/4" x 10 "
Потужність 184w
Напруга 120 В
Амперат 1,5 підсилювача

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

"Чи є новий ринок у продажу вживаних приладів та електронних гаджетів?"

Прибуток сектору домашнього приладу Китаю на 19,9% у 2022 році

Мідний кравець мідний діапазон Гудея настінне кріплення, 4-швидкість вентилятор витяжки, вентиляційний отвір з нержавіючої сталі, світлодіодне світло, безпечні для посудомийної машини, 36-дюймові в ширину