Вевар 12 "портативна піца з деревини з деревини, що обстрілюється, нержавіюча сталь продовольча сталь для відкритих пікніків для пікніків для випічки, хліб, креветки, ковбаса

 

Надійна вбудована побутова техніка: електричні та газові духові шафи, електричні, індукційні, газові та комбіновані варильні поверхні, кухонні витяжки всіх типів, мікрохвильові печі, посудомийні машини, холодильники...

 Київ - дошка оголошень, купівля та продаж, подати оголошення безкоштовно, послуги, пошук роботи, нерухомість, товари, автомобілі, ювелірні вироби, prom ua, olx ua . ADS-PIAR🇺🇦

https://t.me/adspiarkyiv

12 -дюймові портативні піца
1472 ℉ Максимальна температура та швидке нагрівання та економія простору

Ця 12 -дюймова портативна піца дозволяє запікати піцу під час пікніків або вечірок на відкритому повітрі. Це може бути нагріти на одну хвилину, щоб отримати смачну і хрустку піцу. Цю піцу з піцами легко обробляти та зберігати. Очистіть без проблем. Ми надаємо вам безліч аксесуарів для кращого використання та даємо вам вибір спекти іншу смачну їжу.

     Ефективне та навіть нагрівання
     Компактний та портативний дизайн
     Нержавіюча сталь харчових класів
     Простий у використанні та очищені
     Отримайте все, що хочете

Піч на відкритому повітрі


Дерев’яна піч


Портативна піца
Ультра швидке нагрівання

Будучи здатним нагрівати до 860 ° F за 15 хвилин, наша відкрита піч може дати вам більше часу, щоб сісти і відпочити на задньому дворі, насолоджуючись чудовими піцами. Ви можете вибрати ароматизовані гранули або дерев’яні чіпси для приготування їжі та створення багатих, димних аромат. Температуру впливає кількість деревини, а термометр може мати відхилення.

Легко перевозити

Ця портативна піца для піци важить лише 32 кілограми, що можна легко переміщувати. З складними ногами та знімним димоходом, це може заощадити багато зусиль та для вашого легкого зберігання та транспортування. Це природна центральна частина будь -якої поїздки або кемпінгу.

Портативна піца

430 оболонки з нержавіючої сталі піца та внутрішня ізоляційна бавовна можуть забезпечити ультра-високу ізоляційну систему. Кординітський камінь піци може витримувати високі температури до 1472 ° F, роблячи внутрішню частину скоринки піци більш пухнастою.

Деревна піца на відкритому повітрі


Піч на відкритому повітрі


Портативна піца
Безпроблемна робота

На відкритому повітрі піца з деревної піци простий у встановленні та використанні, і він має кілька крихітних отворів для вашої зручності. Це легко чистити після використання; Витріть його вологою тканиною, дуже добре заощаджуючи час і енергію. Це зручно та зручно.

Ідеальні аксесуари

Портативна піца для піци, оснащена каменем піци, рукавичками для духовки та різаком для піци, яка допоможе вам вирішити проблеми не хрусткої, ошаленої та нерівномірно вирізаної піци.

Універсальний додаток

Ця піца для піци призначена для вас, хто любить смачну їжу - дозволяючи вам спробувати всі улюблені рецепти та запікати хліб, курячі тендери, креветки, печиво, пироги та будь -яке інше випічку до досконалості.
Дерево стріляна піца на відкритому повітрі

Вуд з піци на відкритому повітрі вистрілили

Вміст пакету

     1 х портативна піца піца
     1 x Кординітський камінь
     1 X Піца -різак
     1 x духовка рукавиця
     1 х посібник

Специфікація

     Модель: VV-PSL-574730
     Розмір піци: 12 дюймів
     Максимальна температура: 800 ℃ / 1472 ℉
     Матеріал: 430 нержавіючої сталі
     Кам'яний матеріал піци: Кордіририт
     Тип палива: дерев’яні гранули та вугілля
     Колір: Чорний
     Розмір продукту: 23,6 x 15,7 x 31,1 " / 60 x 40 x 79 см
     Вага: 32 фунти / 14,5 кг

     Примітка: на температуру впливає кількість деревини, а термометр може мати відхилення.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

"Чи є новий ринок у продажу вживаних приладів та електронних гаджетів?"

Прибуток сектору домашнього приладу Китаю на 19,9% у 2022 році

Мідний кравець мідний діапазон Гудея настінне кріплення, 4-швидкість вентилятор витяжки, вентиляційний отвір з нержавіючої сталі, світлодіодне світло, безпечні для посудомийної машини, 36-дюймові в ширину