Прозізенська духовка Air Fryer T31 стане чудовим доповненням до вашої кухні

Надійна вбудована побутова техніка: електричні та газові духові шафи, електричні, індукційні, газові та комбіновані варильні поверхні, кухонні витяжки всіх типів, мікрохвильові печі, посудомийні машини, холодильники...

Київ - дошка оголошень, купівля та продаж, подати оголошення безкоштовно, послуги, пошук роботи, нерухомість, товари, автомобілі, ювелірні вироби, prom ua, olx ua . ADS-PIAR🇺🇦

https://t.me/adspiarkyiv

За останні кілька років повітряні фритюрниці зросли в популярності, завдяки зручності, скороченню часу приготування та дозволу споживачам готувати здоровіші рецепти.

Вони поставляються у всіх формах і розмірах, але основний вибір повинен був зробити, чи хочуть вони фритюрниці з фритюрниці або піч фритюрниці.

На щастя, обидва типи, як правило, дозволять вам робити однакові види їжі, тому зазвичай зводиться до косметики, таких як розмір, швидкість та стилі приготування.

Більшість технологічних компаній запропонують як стилі повітряних фритюрників, так і проззенічні - серед них. Починаючи з 2013 року, американська технічна компанія намагалася створити розумні побутові прилади, такі як очищувачі повітря, бездротові пилососи та інше.

Нещодавно вони приєдналися до ринку Air Fryer, випустивши T21 та T22, які зустрілися з похвалою. Шукаючи розвивати цю міцну основу, вони випустили свою найновішу піч смаження, T31.
Просенік T31 Air Fryer Peven - один із своїх нових пристроїв розумного дому
Просенік T31 Air Fryer Peven - один із своїх нових розумних домашніх пристроїв (

Зображення:
Проззен)

З коробки перша яскрава особливість T31 - це її велика конструкція, яка вимірює 41 см х 39 см х 34 см, фактична духовка має потужність до 15 літрів.

T31, безумовно, займе багато кухонного простору, однак це також означає, що ви зможете приготувати ширший асортимент їжі з його трирівневим приміщенням для приготування їжі.

Кнопки управління розташовані у верхній частині повітряного фритюрниці, тут ви знайдете 12 попередньо встановлених кнопок, ручку, яка керує часом і температурою, і ще кілька зручних кнопок, таких як попереднє нагрівання та зберігайте тепло.
Сприяли історії

Ця панель операції легко зрозуміти, не посилаючись на посібник, надаючи вам повний контроль. T31 також оснащений додатковим посудом, який включає в себе піднос для приготування їжі, крапельну сковороду та різні частини ротисерії.

Вони дуже прості у використанні та збирання. Наявність різних посуду ротисерії просто означала, що я зміг приготувати більш широку різноманітність їжі. T31 - це здоровенний повітряний фритюрник і займе багато місця, проте це компенсує додаткову кількість їжі, яку вона може дозволити готувати.
Прозізенська піч повітряного фритюрниці T31 - це величезний пристрій
Прозізенська піч повітряного фритюрниці T31 - це величезний пристрій (

Зображення:
Проззен)

Як і більшість продуктів Проскоеніка, T31 постачається з супутниковим додатком, який дозволяє віддалено керувати повітряним фритюрницям.

Додаток може здатися трохи базовим, але його спрощений дизайн просто означав, що я можу відразу приготувати їжу.

Фритюрник повітря, підключений до програми, дуже легко за допомогою мого Wi-Fi-з'єднання. Наявність цього додатка означала, що я міг контролювати лише фритюрницю та відстежувати прогрес моєї їжі, в той час як в змозі зробити призупинення приготування їжі та багато іншого.

Просенік зробив чудову роботу з передачі всіх елементів управління Air Fryer на додаток, що означає, що мені не довелося фізично перевіряти його, поки їжа не була зроблена.

Додаток також містить різні рецепти, що надає вам прості інструкції, і як тільки ви натискаєте "почати готувати", він буде готувати їжу при потрібній температурі, на правильну тривалість.

Як я вже говорив, додаток може здатися дуже базовим, але його беззахисна та проста конструкція була справді привітною та зручною для користувачів.
Піч повітряного фритюрниці постачається з декількома посудом, які дозволяють готувати різноманітність їжі
Піч з повітряним фритюрником постачається з декількома посудом, які дозволяють готувати різноманітність їжі (

Зображення:
Проззен)

Приготування їжі за допомогою пресетів було дуже простим, а посібник з інструкцій мав посібник з попередньо встановлених температур. Я виявив, що вам доведеться змінити час і температуру залежно від ваги їжі, як, наприклад, приготування стандартної курки 1,6 кг за допомогою ротіссерії займе близько 45-50 хвилин.

Але курка на 1,9 кг потребуватиме додаткових 15 хвилин для завершення. Крім цього, пресети Проскоена досить точні з дегустацією їжі дуже приємно і виглядають так, як це робиться на знімках. Я виявив, що очищення повітряного фритюрниці є дуже простим, причому всі лотки для приготування їжі та посуд з ротіссерією легко розібрати.

Детальніше
Останні технологічні огляди
Прозізенський T31 Air Fryer Peen Verdict 4/5

Повітряний фритюрник T31 Proscenic - це чудовий вибір, якщо ви шукаєте щось, що дозволить готувати різноманітні продукти. Це коштує 179 фунтів стерлінгів, що трохи цінує, ніж повітряні фритюрниці, які мають однакову ємність, але додаток та розумний контроль значно полегшують кулінарну їжу, особливо функцію ротисерії.

Піч Air Fryer Proscenic T31 можна придбати зараз у Amazon за 179,00 фунтів стерлінгів

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

"Чи є новий ринок у продажу вживаних приладів та електронних гаджетів?"

Custom Island Mount нержавіюча сталь витяжки, металевий вентиляційний витяжок ручної роботи, з 4-ступінчастою вентилятором вихлопних газів та світлодіодним світлом, 36-дюймовим шириною, висотою 48 дюймів, модель SH11-4TR-L

Прибуток сектору домашнього приладу Китаю на 19,9% у 2022 році