Які продукти небезпечно зберігати у холодильнику
Надійна вбудована побутова техніка: електричні та газові духові шафи, електричні, індукційні, газові та комбіновані варильні поверхні, кухонні витяжки всіх типів, мікрохвильові печі, посудомийні машини, холодильники...
Київ - дошка оголошень, купівля та продаж, подати оголошення безкоштовно, послуги, пошук роботи, нерухомість, товари, автомобілі, ювелірні вироби, prom ua, olx ua . ADS-PIAR🇺🇦
Багато хто помічає: Якщо холодильник занадто низька температура, деякі продукти (наприклад, овочі, фрукти, трави, молочні продукти) псуються швидше.
"Я не рекомендую зберігати банани та інші екзотичні фрукти, такі як манго в холодильнику. Такі продукти чорніють і випускають гази: індуль, скатол, пиля та інші. Картопля, помідори та цибуля також не можуть зберігатися в холодильнику: вони швидше , вони небажані в них небажані хімічні реакції. Це також можна віднести до ягід - покладіть їх у холодильник, але в місці, де сонячні промені не падають, щоб процес бродіння не починався », - каже токсиколог Михайл Кутушов .
Експерт зазначає, що будь -яка зелень також терпить холод: швидше швидше, "задушує або потіє". Для неї, що стосується ягід, вам потрібно знайти прохолодне місце, але без дуже низьких температур.
Токсиколог також попереджає, що в холодильнику не рекомендується зберігати мед, консерванти та хліб.
"У хлібі живі бактерії починають бродіння, він стає мокрою, з’являється цвіль. Хліб може бути заморожений! Збитий хліб навіть корисний, ніж свіжопечений", - зазначив експерт.
Комментарии
Отправить комментарий