Broan-Nutone 332H зовнішній повітрод

 

 

Надійна вбудована побутова техніка: електричні та газові духові шафи, електричні, індукційні, газові та комбіновані варильні поверхні, кухонні витяжки всіх типів, мікрохвильові печі, посудомийні машини, холодильники...

 Київ - дошка оголошень, купівля та продаж, подати оголошення безкоштовно, послуги, пошук роботи, нерухомість, товари, автомобілі, ювелірні вироби, prom ua, olx ua . ADS-PIAR🇺🇦

https://t.me/adspiarkyiv

Опис продукту Оновіть свою кухню за допомогою зовнішньої повітродувки Broan-Nutone! Ця універсальна вставка працює з усіма витяжками Broan-Nutone Elite Range і призначена для використання із зовнішніми вентиляторами. Він працює при 900 CFM для сильної та ефективної продуктивності. Зовнішній вентилятор має стійку до погодної конструкції з усіма алюмінієвими конструкціями, щоб забезпечити тривалий термін експлуатації та довговічності. Житловий дизайн акуратно підходить до зовнішності вашого будинку для вашої зручності. Пристрій працює з 10-дюймовим круглим каналом (придбаний окремо), щоб забезпечити найкращу операцію кожне використання. Оновіть свій будинок із зовнішнім вентилятором Броана-Нутона сьогодні! Від виробника Зовнішні повітродувки Broan пропонують вам потужні вентиляційні показники в найсильнішому, і те, чого ви більше ніде не знайдете - якість Броана. Зменшіть кухонний шум, розташувавши витяжки витяжки на відкритому повітрі. Розроблений для використання з нашим професійним стилем Broan Elite E60E та E64E серії, Ex Series Chimney Hoods, RMPE Power Pack та RMIP-вставками (RMIP вимагає 332KR грубого набору). Ідеально підходить для користувальницьких програм при використанні з 72-ватт (білий) або 72-вольт (слонова кістка) (швидкість змінної 6 ампер) для управління зовнішньою повітродувкою від віддаленого місця розташування стіни. Дизайн житла ненав’язливо підходить до зовнішнього вигляду будинку. Міцна, стійкість до погоди, вселюмінієва конструкція, яка кріпиться на даху або зовнішній стіні. Екран безпеки утримує дрібних тварин та сміття подалі від вентилятора та двигуна. HVI сертифікований.

Від виробника
BROAN 332H Зовнішній повітродувка для 10-дюймового круглих каналів, 900 CFM, 5,7-АМП
Зовнішній повітродувка для вибраних витяжок Broan Elite, 10-дюймовий круглий канал
Технічні умови:

     Розміри: 24-3/4 ”ширина x 28-1/4” висота x 4-3/4 ”
     Розмір роз'єму каналу: 10 ”круглий
     10-дюймовий круглий канал продається окремо
     Змінна контроль швидкості
     Номінальна напруга: 120
     900 CFM
     5.7-амп
     Всесвітньо алюмінієва конструкція

Зовнішня повітродувка для вибраних витяжок Broan Elite

Зовнішні повітродувки Broan пропонують потужні вентиляційні показники в найсильнішому, і те, що не можна знайти ніде більше - якість Броана. Зменшіть кухонний шум, розташувавши витяжки витяжки на відкритому повітрі. Задовольняє потреби домашніх плит професійних якості.

Розроблений для використання з професійним стилем Broan Elite E60E та E64E серії, Ex Series Chimney Hoods, Power Pack RMPE та RMIP-вставки (RMIP вимагає 332KR грубого набору). Ідеально підходить для користувацьких програм при використанні з 72-ватт або 72-вольт (6-амп-швидкість змінної) для управління зовнішньою повітродувкою від віддаленого розташування стіни.
Зовнішній повітродувка для вибраних витяжок Broan Elite, 10-дюймовий круглий канал

Логотип Броан

Починаючи з 1932 року, Broan надав продукти вентиляції житла, вбудовані продукти зручності та чудове обслуговування клієнтів.

Броан прагне розробити революційні продукти, які покращують внутрішнє середовище, а також впроваджувати процедури для збереження зовнішнього середовища.
Деталі продукту:

     Ідеально підходить для спеціальних додатків
     Зовнішній кріплення забезпечує найсильнішу операцію; кріплення на даху або зовнішній стіні
     Міцна, стійкість до погоди, всеелюмінієва конструкція забезпечує тривалий термін експлуатації та довговічність
     Використовуйте з 10 -дюймовим круглим каналом (придбано окремо)
     Житловий дизайн ненав'язливо підходить до зовнішнього вигляду домашнього
     Екран безпеки тримає маленьких тварин та сміття подалі від вентилятора та двигуна
     Тихо та ефективно вичерпати повітряні забруднення від приготування їжі та житлового простору

Опис продукту

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

"Чи є новий ринок у продажу вживаних приладів та електронних гаджетів?"

Прибуток сектору домашнього приладу Китаю на 19,9% у 2022 році

Мідний кравець мідний діапазон Гудея настінне кріплення, 4-швидкість вентилятор витяжки, вентиляційний отвір з нержавіючої сталі, світлодіодне світло, безпечні для посудомийної машини, 36-дюймові в ширину