Samsung випустив замовлений інноваційний холодильник з верхнім розташуванням морозильної камери

Надійна вбудована побутова техніка: електричні та газові духові шафи, електричні, індукційні, газові та комбіновані варильні поверхні, кухонні витяжки всіх типів, мікрохвильові печі, посудомийні машини, холодильники...

 Київ - дошка оголошень, купівля та продаж, подати оголошення безкоштовно, послуги, пошук роботи, нерухомість, товари, автомобілі, ювелірні вироби, prom ua, olx ua . ADS-PIAR🇺🇦

https://t.me/adspiarkyiv

 

Samsung Electronics оголосила про глобальний запуск бесідового холодильника, встановленого в верхній частині морозильної камери (TMF).

Застосований холодильник TMF поєднує елегантний дизайн з широким набором кольорів та текстурних рішень, які допоможуть перетворити вашу кухню. Новинка оснащена новітніми технологіями для підтримки свіжості та енергозбереження, а також забезпечує зручне, ефективне та «гнучке» зберігання продуктів.

"Сучасні покупці очікують, що можливості побутових приладів вийдуть за рамки основних функцій", - каже Джунва Лі, виконавчий віце -президент та керівник цифрової одиниці цифрового обладнання Samsung Electronics. «Завдяки широкому вибору кольорів та вдосконалених технологій, таких як режим штучного інтелекту Smartthins Energy, оптимальний Fresh+ та SpaceMax ™, користувачі можуть зберігати продукти в стані максимальної свіжості, зберігаючи електроенергію та насолоджуватися стильним появою кухні. ”

Дизайн плоских дверей з виразною кольоровою гамою

Гнучкі можливості для дизайну замовленого холодильника TMF допомагають клієнтам реалізувати унікальну естетику своєї кухні. Скляні текстури чисті чорні, чисті темно -темні, чистий персиковий, чистий рожевий, чистий ванілі та чистий білий колір забезпечують сучасний, вишуканий вигляд з гладкою поверхнею. У свою чергу, текстура котти в кольорах металевого вугілля, металевого рожевого та металевого білого кольору забезпечує тепле матове покриття спаленої теракоти.

На додаток до цього асортименту кольорів та родовищ, чистий, сучасний дизайн плоских дверей холодильника, замовленого TMF, включає обтічні потоплені ручки, які не виступають і не втручаються. З потопленими ручками та думкою -ут, вишуканим дизайном, холодильник замовляє TMF органічно вписується в кухонні меблі.
Ефективне енергозбереження в енергетичному режимі AI

Режим енергозбереження енергетичного режиму AI використовує технологію штучного інтелекту для відстеження способу використання та споживання енергії замовлення TMF. Режим енергетичного режиму AI аналізує ці дані та надає корисну інформацію за допомогою програми SmartThings, щоб допомогти користувачеві зберегти значну кількість енергії.

Користувачі можуть відстежувати споживання енергії та краще розуміти їх звички для використання холодильника. Статистику використання можна переглядати щодня, щотижня або щомісяця, залежно від уподобань користувача.

Якщо орієнтовний щомісячний рахунок електроенергії перевищує вказані показники, Smartthings попередить користувача та рекомендує перейти в режим енергетичного режиму AI, зменшивши споживання енергії до 7%, натиснувши кнопку.

Оптимальна свіжа+ зберігає свіжість та аромат вашої продукції

Оптимальний свіжий+ відсік, замовлений TMF, має чотири різні режими охолодження і може підтримувати свіжість продуктів вдвічі довше, ніж у стандартному охолодженні.

Чотири унікальні температурні умови - холодильник, м'ясо та риба, м'яке заморожування та прохолодна потужність - розроблені для ефективного та оптимального зберігання різних видів продуктів. Загін з незалежним контролем розташований у верхній частині холодильника.

Режим холодильника ідеально підходить для збереження свіжих продуктів і часто використовується щоденні товари, такі як молочні продукти та делікатеси. Якщо користувачі хочуть зберігати розморожене м'ясо, рибу та птицю, режим м'яса та риби ідеально підходить для збереження цих продуктів свіжою та готовою до приготування їжі протягом семи днів. Температура в режимі м'яса та риби може досягати -1 ℃. Якщо користувачі хочуть зберегти продукти без повного заморожування ще довше, режим м'якого заморожування створює тонкий шар льоду, що запобігає надмірному замерзання. У такому стані м'ясо відрізається набагато простіше і його не потрібно розмотати. Температура в м'якому заморожуванні може досягати -4 ℃. Щоб швидко підтримувати свіжість продуктів, силовий прохолодний режим дме оптимальне свіже+ холодне повітря, щоб швидко досягти низьких температур та прохолодних продуктів та напоїв.

Спеціальний оптимальний відсік Fresh+ дозволяє забезпечити необхідні умови зберігання для різних типів продуктів легким та зручним способом.
Більше внутрішнього простору з однаковими розмірами

Зараз користувачі мають можливість зберігати ще більше продуктів - інтер'єр замовленого холодильника TMF став на 20 літрів більше порівняно з попередніми моделями, тоді як розміри не змінилися.

Застосований холодильник TMF розроблений за допомогою технології SpaceMax ™, яка використовує високу уретанічну ізоляцію, що дозволяє зробити стіни холодильника набагато тоншими без шкоди енергоефективності. Завдяки цьому, у замовленому холодильнику TMF є багато місця в відділах та на полицях для продуктів різної форми та розмірів, і в той же час зберігається елегантний, обтічний тип усієї структури.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

"Чи є новий ринок у продажу вживаних приладів та електронних гаджетів?"

Прибуток сектору домашнього приладу Китаю на 19,9% у 2022 році

Мідний кравець мідний діапазон Гудея настінне кріплення, 4-швидкість вентилятор витяжки, вентиляційний отвір з нержавіючої сталі, світлодіодне світло, безпечні для посудомийної машини, 36-дюймові в ширину