Розширення димоходу з нержавіючої сталі для діапазону Sndoas Good GD17 та серії GD24, 31,5 дюйма, настінний стиль (срібло


Надійна вбудована побутова техніка: електричні та газові духові шафи, електричні, індукційні, газові та комбіновані варильні поверхні, кухонні витяжки всіх типів, мікрохвильові печі, посудомийні машини, холодильники...

 Київ - дошка оголошень, купівля та продаж, подати оголошення безкоштовно, послуги, пошук роботи, нерухомість, товари, автомобілі, ювелірні вироби, prom ua, olx ua . ADS-PIAR🇺🇦

https://t.me/adspiarkyiv

 Розширення димоходів для діапазону Sndoas Hood GD2475B, встановлення 10 -дюймової стелі, нержавіючої сталі (лише верхній шматок, срібло)

Дякуємо, що вибрали розширення димоходу для Sndoas range good gd2475b, встановити 10 -дюймові стелі, нержавіючу сталь (лише верхній шматок, срібло)

Щоб підтримувати капюшон діапазону в ефекті високої ефективності, потрібно розмістити на відстані 24 ~ 30 дюймів над плитою.

Зазвичай витяжка діапазону постачається з двома 15,5 дюймових димоходами, підходить 7,5-8,5 футів, стеля, придатна для загального використання кухні.

Якщо у вас є більш висока стеля, ви можете вибрати це 31,5-дюймове розширення димоходу, щоб з'єднатися з початковим нижнім димоходом витяжки діапазону, щоб досягти загальної висоти димоходу на 47 дюймів, на стелі від 9 футів до 10 футів.

Увага: кріплення кронштейна та обладнання не включені, ви можете просто використовувати оригінальну кронштейн та обладнання з витяжки діапазону Sndoas, оскільки він просто замінює оригінальний верхній димохід, необхідно утримувати нижню трубу.

Це розширення трохи менше, ніж нижній димар, так що це можна вбудувати в нижній димохід, щоб відрегулювати висоту, макс. Висота димоходу може досягти 47 дюймів.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

"Чи є новий ринок у продажу вживаних приладів та електронних гаджетів?"

Прибуток сектору домашнього приладу Китаю на 19,9% у 2022 році

Мідний кравець мідний діапазон Гудея настінне кріплення, 4-швидкість вентилятор витяжки, вентиляційний отвір з нержавіючої сталі, світлодіодне світло, безпечні для посудомийної машини, 36-дюймові в ширину